Wie zijn wij?

Vandaag de dag zijn we zo gewend om veel van hetzelfde fastfood en kant-en-klare snacks te eten. Speciaal, lekker en persoonlijk bereide snacks is iets waar je wellicht alleen op vakantie van kan genieten. Onze homecooks die uit alle streken van de wereld komen willen je hier nu ook van laten genieten.

Kotak.eu Homecook Delivery was oorspronkelijk door ons opgezet in Indonesië, een culinair land bij uitstek, en waar relatief veel thuiskoks actief zijn.

Daar zijn we met de naam Kotak Sarapan (Kotak = doos en Sarapan = ontbijt) begonnen met het aanbieden/bezorgen van ontbijtpakketten van thuiskoks aan kantoormedewerkers en met name in het drukke centrum.


Dit omdat kantoormedewerkers in het drukke centrum extreem vroeg beginnen en vaak geen tijd hebben voor een goed ontbijt.
Bestellingen en bezorging werd allemaal gedaan middels een door ons ontwikkelde app voor zowel Android als iPhone waarmee we vraag (klant) en aanbod (thuiskok) aan elkaar verbonden.

Omdat een bezorgdienst voor thuiskoks zo nieuw was, is er zelfs door BBC Asia aandacht aan gegeven via televisie en de site:
https://www.bbc.com

Deze ontwikkelingen en het succes hebben ons doen besluiten om een soortgelijke dienst ook in Nederland te starten.
Echter dan niet gericht op ontbijt producten, maar snacks, koekjes, hapjes en andere lekkernijen van de thuiskok.
Omdat Nederland door de multiculturele maatschappij de mogelijkheid biedt om kennis te maken van al die internationale culinaire lekkernijen, maar vaak niet weet waar je dat kan krijgen is Kotak.eu een ideale mogelijkheid om dat eindelijk eens te proberen.

Hoewel het initiatief ooit is opgestart in Indonesië, is het niet de bedoeling om alleen indische en indonesische lekkernijen aan te bieden, maar gericht wordt om een zo breed mogelijk aanbod aan te bieden en dus thuiskoks van allerlei achtergronden aan Kotak.eu te binden.

Dus als je al dat lekker eens wil proeven, dan ben je welkom om bestellingen te plaatsen.
Ben je een thuiskok en wil je graag wat bijverdienen met je hobby, dan nodigen we je uit om je aan te melden via deze website.
https://kotak.eu/homecook-worden/

En ben je zelf geen keukenprinses of prins, maar je kent wel iemand? Laat deze dan contact opnemen met ons. Hij/zij is van harte welkom om ons team te versterken.